DOV gaat per woensdag 1 juli weer open.
Dit gaat volgens het protocol welke is verstuurd via de nieuwsbrief van 28-6-2020 naar onze leden.
Belangrijk is dat iedere bezoeker van DOV zich op de hoogte stelt van het protocol, welke als PDF is toegevoegd aan dit artikel.

De trainingen voor de jeugd worden hervat zoals die waren voor de sluiting. Buiten het spelen om is in het hele gebouw de 1.5 meter afstand van kracht.
Kantine, kleedkamers en douches zijn open, maar ook hierbij geldt de 1.5 meter regel

Het reserveringssysteem is niet meer nodig en de afspraken die er instonden, komen te vervallen. Wel dienen alle bezoekers (ook ouders van jeugdleden) de presentielijst bij de ingang in te vullen.

Ook gaat de koffietafeltennis weer van start vanaf 3 juli. De trainingen van de jeugd beginnen vanaf 1 juli.
Mochten er vragen zijn nav de nieuwsbrief of het protocol, stuur die dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wij zijn erg blij dat DOV weer open kan en dat er ook weer getraind en gespeeld kan worden. Normaal gesproken heeft DOV tijdens de vakantieperiode van Juli tot half augustus een zomersluiting, maar die komt dit jaar te vervallen en blijft DOV gewoon open voor vrijspelen en training.
Of er nog trainingen uitvallen ivm vakantie van de trainers, hoort de jeugd via hun eigen trainer.

Heel veel succes en snel tot ziens bij DOV.
Attachments:
Download this file (20200626 - NOC_NSF_Algemeen protocol_A4_DEF.pdf)20200626 - NOC_NSF_Algemeen protocol_A4_DEF.pdf[NOC NSF sport protocol binnensport]219 kB
Download this file (20200626 - TTVDOV aanvullingen op Algemeen Protocol Verantwoord sporten.pdf)20200626 - TTVDOV aanvullingen op Algemeen Protocol Verantwoord sporten.pdf[TTVDOV aanvullingen op protocol]400 kB