Vanaf vrijdag 28 mei organiseren wij wekelijks de ReigerCup voor senioren clubleden. Binnen de geldende corona beperkingen kunnen we toch onderling wedstrijden spelen met ons corona protocol.
Door deze corona maatregelen is het aantal plaatsen per vrijdagavond beperkt tot 16 speler. Daarom is er een inschrijving per avond noodzakelijk. Is het vol, dan wordt je op de reservelijst gezet.

Om deelname eerlijk te verdelen, krijgen leden die minder keer hebben meegedaan en zich inschrijven voorrang. Dus jouw deelname is pas definitief na bevesting van de toernooicommissie de woensdag voor de speeldag.

Er wordt ingedeeld op ELO en er zijn totaal 4 vierkampen. Er wordt per vierkamp gespeeld op 2 tafels, dus er is geen pauze. Inspelen is van 20.00 tot 20.30 en om 20.30 begint de Reigercup.
Voor iedere winnaar van een vierkamp is er na afloop een leuk prijsje.

Om mee te doen, dien je in te loggen in mijnDOV en daar vind je de aanmeldings pagina.
Je kan tot 3 dagen van te voren inschrijven of jouw inschrijving aanpassen. Inschrijving sluit de dinsdag voor de speeldag. Wees er snel bij want bij de eerste Reigercup is natuurlijk vol = vol.

De eerste Reigercup wordt gehouden op vrijdag 28 mei. De zaal zal open zijn vanaf 20.00 uur.
Corona protocol geldt ook op deze avond. Dus geen kantine, thuis omkleden en afmelden als je griepsymtomen hebt of positief getest bent.