Op zaterdag 28 augustus jl werd de Wim Klaver Cup weer gehouden. Na een jaar uitstel door Corona, was het nu toch eindelijk de beurt aan 56 topspeler uit de regio om de krachten te meten op tafeltennis gebied.
Met behulp van de Corona Check App toelating konden we aan de vereiste maatregelen binnen ons gebouw voldoen. Hierdoor kon iedereen weer genieten van een heerlijke tafeltennisdag bij DOV.

Traditioneel bracht iedere deelnemer weer een prijsje mee voor de prijzentafel en werd er gespeeld voor de Cup met de grote oren. Het leuke van de Wim Klaver Cup (in memoriam van Willem Klaver die veel voor DOV heeft betekend) is dat iedereen zich kan plaatsen voor de hoofdgroep.

Vanaf 11 uur gaf de voorzitter van DOV Robert Holscher, het startsein. Om half 8 werd de finale gespeeld. Deze spannende partij tussen Martijn Weijers en Jens Wiersma werd uiteindelijk in de 5e game beslist in het voordeel van Jens.
In groep B ging de winst naar Rosa Bosselaar. Groep C werd gewonnen door Lydia vd Vaart en in groep D won Patrick Rasch de 1e prijs.

De bar was weer uitstekend verzorgd door Jeroen, Bram, Loes, Erwin, Emiel, Keesjan en Manon

Namens de organisatie bedankt aan iedereen voor dit succesvolle evenement in toch een lastige tijd en in januari gaan de inschrijvingen weer van start voor het leukste toernooi in de regio.