De Harry Feenstra beker is niet zo bekend in Noord Holland Noord, maar wel een begrip in de regio Amsterdam. Vandaar dat er ook maar weinig verenigingen meedoen aan deze door de NTTB georganiseerde bekerwedstrijden.
De bekerwedstrijden hebben een leuk stramien. Een team bestaat uit 2 spelers die op 1 avond tegen 2 andere teams spelen. Dus totaal 4 enkels en 2 dubbels. Er wordt achterelkaar doorgespeeld in de klasse waarvoor je bent opgegeven.

De Harry Feenstra beker was nu ook opengesteld voor teams uit Noord Holland Noord, dus schreven Jorin van der Aar en Robert Holscher zich in. Een ander team (DOV1) met Danny Klaver en Patrick Rademaker kon niet doorgaan, omdat er geen 1e klasse gevuld kon worden. Vandaar dat alleen DOV2 werd ingedeeld in de 3e klasse.

Leuk is dat de teams waartegen je speelt veelal uit de omgeving amsterdam komen, en daardoor dus nieuw zijn.
De Harry Feenstra beker wordt gespeeld in december en januari en de tweede ronde in de vrije weken in de competitie van februari.
Om je te plaatsen voor de 2e ronde, moeten wij bij de eerste 4 eindigen in de poule.

Nu doet DOV2 het redelijk goed en is er een goede kans dat ze bij de top 4 eindigen van de 1e ronde. Er zijn nu 2 speelrondes in Ronde 1 gespeeld en ze staan derde met 8 punten. Dit geeft uitstekende mogelijkheden omdat ze de sterkste uit de poule al hebben gehad.

Op 10 januari komen totaal 3 teams bij DOV de 3e speelronde spelen en valt de beslissing of DOV 2 bij de laatste 4 zit. Kom dus ons team van Jorin en Robert aanmoedigen om 20.00 uur.

Actuele stand poule 301