Beste Dov'ers, als jullie het leuk vinden om mee te doen aan een online sportquiz en kans willen maken op leuke prijzen en ook nog onze mooie club willen steunen is dat vanaf vandaag mogelijk!!! Voor slechts€15 kun je je opgegeven via deze link:https://www.hoogkarspelquizevents.nl/online-sportquiz. De helft van je inleg gaat naar onze club! De quiz is op zaterdag 27 februari. Ps. Als je je opgeeft geef dan duidelijk aan dat je voor TTV DOV speelt.
Nieuws 20manNa de verscherpte lockdown aankondiging van maandag 14 december van Mark Rutte om ook alle binnensporten te verbieden, zal DOV zeker gesloten zijn tot 19 januari 2021.
Wij hopen dat na deze datum de besmettingscijfers weer dusdanig zijn dat we de trainingen , jeugdtrainingen en koffietafeltennis weer mogen hervatten na 19 januari.
Middels de nieuwsbrief en de website houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.
Gisterenavond is er weer een persconferentie gegeven door de regering over de nieuwe maatregelen tegen corona.

Als bijlage is de officiele reactie van de NTTB. Deze maatregelen zullen wij als DOV ook moeten doorvoeren.
In het kort houdt dit in dat per 14 oktober 22.00 uur de volgende maatregelen gelden voor minimaal 1 maand.


Maatregelen :
Alle competitiewedstrijden jeugd en senioren worden opgeschort. Dit houdt in dat er tot nader order geen competitie wordt gespeeld.

Er mag wel getraind worden door senioren en jeugd, maar kleedkamers zijn gesloten (niet douchen en thuis omkleden)

Niet van tafelhelft wisselen en 1.5 meter afstand houden ook tijdens spelen. Dubbelen bij senioren mag dus niet meer tijdens de training.

Maak na het spelen de tafel en bal schoon

Registreer jezelf bij binnenkomst en ontsmet je handen

Geen bezoekers: Uitgespeeld, dan gelijk naar huis.

Kantine blijft gesloten

Aangepast protocol Koffietafeltennis is al doorgegeven aan de organisatoren.

Er wordt nog besloten of de competitie weer kan worden hervat als de maatregelen weer versoepelen. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij dit gelijk doorgeven.

Veel regionale ondersteuningsmaatregelen zijn op dit moment actief. Het bestuur zit hier boven op, om ervoor te zorgen dat onze vereniging ook de financiele ondersteuning krijgt waar het aanspraak op kan maken.

Ondanks de beperkingen die zijn opgelegd is het positief dat wij als tafeltennissport toch mogen door trainen, dit in tegenstelling tot alle teamsporten.

Laten we hopen dat de tweede golf snel onder controle is en de competitie hervat kan worden.

De persconferentie van Mark Rutte van 28 september heeft het een en ander gewijzigd voor onze situatie bij DOV. Graag informeer ik jou wat de landelijke maatregelen betekenen voor ons als club en voor jou als speler. De maatregelen hebben voor de club ook grote invloed en ze zijn niet leuk, maar wij moeten ons aan de maatregelen houden op straffe van sluiting van het hele gebouw.

De maatregelen vanaf 29 september 2020 18.00 uur:

  • Sportkantines zijn voor minimaal 3 weken gesloten. Dit houdt in dat er geen drank en etenswaar meer kan worden verkocht in de kantine per 29-9-2020 vanaf 18.00 uur. Dit gaat dus per direct in. Na afloop kan er dus niet meer worden nagezeten en dient iedereen die klaar is met tafeltennissen direct naar huis te gaan.
  • Er mogen geen toeschouwers meer binnen, zowel bij trainingen als bij competitie wedstrijden. Ouders die jeugd t/m 17 jaar naar een wedstrijd rijden , zijn geen toeschouwers, maar worden beschouwd als teambegeleider. Als je als ouder je kind t/m 17 naar een training brengt, dan wordt je gezien als toeschouwer en mag je niet binnen.
  • Zolang deze maatregel geldt van de regering zijn er geen bardiensten en wordt er ook geen koffie geschonken tijdens competitieavonden of bij de koffietafeltennis.
  • Na afloop van competitiewedstrijden dienen de teams zo snel mogelijk de accommodatie te verlaten.
  • Kleedkamers zijn alleen voor uitspelende teams bij DOV. Kleed je dus thuis om. Reden hiervoor is om besmetting van buitenaf zoveel mogelijk tegen te gaan en onze eigen leden te beschermen door niet in dezelfde kleedkamer te zijn. Dus is het ook niet mogelijk om te douchen voor thuisteams.
  • Protocol tijdens de wedstrijden blijft ongewijzigd. Dus geen helft wissel (bij jeugd en bij senioren) en bij de senioren geen dubbel. Na iedere wedstrijd de tafel reinigen met de voorhanden zijnde middelen. Bal na afloop van iedere wedstrijd in de emmer met sop doen.
  • Registreren is belangrijker dan ooit. Als er een uitbraak zou zijn, moeten wij iedereen kunnen informeren. Registreer je dan ook bij binnenkomst en desinfecteer je handen. Dit kan tegenwoordig ook met de QR code.

Dit zijn de nieuwe regels die ingaan per direct. Wij vragen iedereen zich hier zelf aan te houden en eventueel tegenstanders of andere leden te wijzen op deze extra maatregelen. Als DOV willen wij natuurlijk ook graag de kantine kunnen gebruiken en gezellig nazitten, maar dat is nu helaas even niet mogelijk. Wij rekenen op jullie begrip, hulp en medewerking zodat we het beste van de situatie kunnen maken en toch nog lekker kunnen blijven sporten.

Het bestuur

Schema thuisspelende teams en zaaldienst najaar 2020


Zoals bekend is 1 thuisspelend team verantwoordelijk voor het opruimen van de zaal.

Daarnaast is het de bedoeling om de volgorde van teamhoogte aan te houden bij het plaatsnemen aan de speeltafels.

Hieronder een overzicht van de teams per speelweek.

Besloten is tijdens de ALV dat seniorenteams zorgen voor de zaaldienst jeugd, bardienst senioren en zaalopruimen senioren competitie


Het bijgaande schema is verstuurd per email naar iedere competitiespeler. Download het schema en zet de data in jouw agenda.


Alvast bedankt voor uw medewerking,

Het Bestuur.                                                                                                                      

Attachments:
Download this file (Bar zaaldienst najaar 2020 v2.pdf)Bar zaaldienst najaar 2020 v2.pdf[Bar en zaaldienst NJ2020 versie 2]620 kB

 

Wil Does

Oprichter van DOV op 1 april 1969
Voorzitter van 1969 - 1972

Erelid per 02-1973

Overleden op 31-05-20

Kees Kuijt


Secretaris van 1973 - 1989
Voorzitter van 1990 - 1991
Bestuurslid van 1992 - 1997


Erelid per 03-2004

Gerrit Groot


Oprichter van DOV op 1 april 1969
Penningmeester in 1969
Secretaris van 1970 - 1972

Erelid per 02-1973

Wim Klaver


Bestuurslid van 1987 - 2000


Erelid per 03-2004

Overleden op 11 februari 2009

Frans van der Meer


Oprichter van DOV op 1 april 1969
Secretaris in 1969
Penningmeester van 1970 - 1971


Erelid per 02-1973

Ben Craane


Voorzitter van 1992 - 2010


Erelid per 03-2011

Henk van 't
Hoenderdaal
Voorzitter van 1973 - 1982

Erelid per 02-1972
Paul Heemskerk


Bestuurslid van 1975 - 1981
Voorzitter van 1982 - 1984
Bestuurslid van 1985 - 1990


Erelid per 03-2013