Nu we eindelijk weer een seizoen af konden maken zijn er 4 kampioensteams te noteren bij Dov, 1 jeugdteam en 3 senioren teams.dov 2
Het 2e senioren team werd na een spannend duel met de youngsters van Tempo Team pas na het spelen van de laatste wedstrijd kampioen.
Er moesten 5 punten behaald worden om het kampioenschap binnen te halen en dit lukte bij een 5-3 stand voor ons 2e team!  Wij wensen Danny Klaver,
Lennart Bloothoofd en Patrick Rademaker veel succes in de 3e divisie! Op de foto nog de invallers Erwin Pruimboom en Eddy Stam die nog 4
belangrijke punten binnenhaalden. Het 2e jeugdteam van Dov werd met overmacht kampioen in de 3e klasse. Tijdens hun 1 na laatste (thuis)
wedstrijd werd het kampioenschap binnengehaald. Er was vooraf al een weddenschap gemaakt om in de sloot te springen naast het Dov gebouw als 
het zou lukken om het kampioenschap binnen te halen (zie foto)! Nogmaals gefeliciteerd Jelle,Tycho en Nick.

Het mocht weer, een Paasbrunch organiseren (14 april 2022). We zijn begonnen met inkopen te doen, o.a. een akkertje voor bij de koffie. Een akkertje is een nieuw streek product van Dijk en Waard en aan de reactie te horen viel het goed in de smaak bij de tafeltennissers.

Piet Nieuwboer (onze vaste topkok) had weer een heerlijke lekkernij bedacht met een ei, die hij samen met Karel Bijleveld had bereid. En zoals we dat gewend zijn van Piet, het was heerlijk. Ben en Rinus verzorgde de tafels, met tafelkleden, servetten, kaarsen en zes bloemstukjes gemaakt door Marjolein (de vrouw van Ben). Na afloop mochten de vrouwen de stukjes mee naar huis nemen.

TalentdagOp zondag 22 mei wordt bij Tafeltennisvereniging DOV de talenten dag gehouden.
Jongeren vanaf 8 tot 15 jaar zijn van harte welkom om hun tafeltennis kunsten te tonen aan onze evaren scouts.

Versla jij bijna iedereen op de camping , in het buurthuis of op school ? Kom dan jouw skills laten zien op 22 mei bij DOV.
Op deze dag zijn Tim Gras (Eredivisie speler) en Jean Paul Montanus (2x Europees kampioen en Paralympiër) aanwezig om nieuw talent te ontdekken.

DOV heeft veel ervaring met de begeleiding en trainen van talent en willen graag nieuw talent vooruit helpen met goede begeleiding en mooie eigen trainingshal.
Zowel Tim als Jean Paul zijn bij DOV begonnen en hebben ontzettend veel bereikt. 

Ben jij het volgende talent wat bij DOV doorbreekt ?
DOV heeft ook speciale aandacht voor de para sport. Tafeltennis is ook een uitstekende sport voor minder valide spelers en het niveau in Nederland is de top van Europa. Dus zoeken wij zowel valide als minder valide talenten. 

Wij ontvangen je graag op 22 mei vanaf 11 uur. Lunch pakket wordt geregeld voor diegene die zich aanmelden en batjes zijn te leen. 
Wil je jouw talent testen ? Geef je snel op en misschien wacht jou een mooie carriere in de tafeltennissport.

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van DE BESTE PINGPONGER VAN HAARLEM 1Op 21 en 22 mei zijn er weer Afdelingskampioenschappen. Dit keer in Purmerend in sporthal de Beuk .
Geef je op voor de afdelingskampioenschappen 
Jeugd 21 mei en senioren 22 mei te Purmerend. Opgeven en betalen kan via http://www.toernooi.nl. 
Attachments:
Download this file (AK 2022 convocatie.pdf)AK 2022 convocatie.pdf[ ]86 kB
Op 22 mei van 11 uur tot 16 uur heeft DOV haar deuren geopend voor nog niet ontdekt tafeltennistalent bij jeugd van 8 tot 15 jaar.
Alle jeugd (valide en mindervalide) in deze leeftijd zijn welkom om hun skills te laten zien. Onze talenten scouts die dag zijn niet de minste !
Jean Paul Montanus (2x Europees kampioen en Zilver op de WK en paralympier) en Tim Gras (Eredivisie speler en onderdeel van Talent NL).

Je komt die dag partijtjes spelen, een training meemaken , tegen de toppers een balletje slaan en misschien zit er in jouw een groot tafeltennistalent verscholen ?

Tim en Jean Paul zijn beide bij DOV begonnen en graag begeleiden we als club met onze trainers nieuw talent naar de top. Dit geldt voor alle jeugd. Ook de mindervalide sporter is bij DOV welkom en het para tafeltennis in Nederland staat op een hoog niveau.

Dus trek allemaal je sportkleren aan en kom zondag 22 mei naar DOV. Batjes hebben we ook te leen natuurlijk. Voor iedereen die zich aanmeld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. staat er die zondag een gratis lunchpakket klaar.

Mededelingenbord:

Zaterdag 21 mei zijn de afdelingskampioenschappen voor de jeugd (Purmerend)
Zondag 22 mei zijn de afdelingskampioenschappen voor senioren (Purmerend)

Zondag 22 mei is er een Talentendag bij DOV voor de jeugd (8-15 jaar)
Nodig vriendjes/vriendinnetjes van school uit om hieraan mee te doen.
Tim Gras (eredivisie) en Jean Paul Montanus 2x europees kampioen en paralympiër zullen die dag tips geven.