party

trainingsgroepAlle trainingen zijn weer begonnen voor de jeugd.Trainingsgroep Dinsdag (alle jeugdleden)                            
19.30 – 20.30uur                             
Trainer : Nam Ha


Trainingsgroep donderdag  (alle jeugdleden)          
18.30 – 20.00 uur                                   
 Trainer:  Frans van den Berg


Trainingsgroep zaterdagochtend  (jongste spelers en beginners )        
10.45 tot 12.00 uur        
Trainer: Tijmen Groustra/Jan Snepvangers/Nam Ha/Inge Keij/Marco Bloem/Stefan de Hoogt/ Reserve: Sjoerd Groustra en Jeffrey Nijboer


Afberichten : Graag een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beste leden,

Vanaf aankomend seizoen 2023 zal onze huidige jeugdtainer Frans van den Berg een training voor senioren gaan verzorgen op
de donderdagavond na de jeugdtraining, de training start om 20.00u en eindigd 21.00u. De training is voor alle senioren leden toegangkelijk.
Frans hoopt op veel belangstelling! Als je iets aan je spel wilt verbeteren kom dan zeker langs op de donderdagavond.tt toeren
let oplet oplet op


Vanwege de aanvangstijd van de wk finale op 18 december aanstaande zal het oliebollentoernooi een uurtje eerder starten. Namelijk 11.00uur !!
De tijden zijn aangepast in het vorige bericht. Veel plezier en eet smakelijk! olibol
Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Tafeltennisvereniging DOV , zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Tafeltennisvereniging DOV ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Tafeltennisvereniging DOV .sponsorkliks
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Tafeltennisvereniging DOV ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Tafeltennisvereniging DOV . Voor jou een kleine moeite, voor Tafeltennisvereniging DOV zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Tafeltennisvereniging DOV . Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Tafeltennisvereniging DOV hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Tafeltennisvereniging DOV weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Tafeltennisvereniging DOV is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Tafeltennisvereniging DOV dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Tafeltennisvereniging DOV op
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12477


Beste Dov leden,glazen bier

Beloofd is beloofd! Tijdens de corona periode heeft Dov jullie een feestje beloofd en die gaat er komen op 10 september aanstaande!!
Alle senioren leden zijn uitgenodigd om een hapje en een drankje te komen halen vanaf  20.00u tot 00.30u in onze feestkantine. Er zijn tevens uitnodigingen per email verstuurd naar alle leden.
Graag een mailtje ter bevestiging naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we rekening kunnen houden met het aantal leden en de  daarbij behorende inkopen.
Hopelijk zien we jullie allemaal op 10 september!!open signparty